IDNA is officieel van start!

IDNA officieel van start: brainstormsessie

IDNA officieel van start: brainstormsessie


1 juli 2010, Amsterdam: Al ruim een jaar zijn we met een aantal architecten en ontwerpers bezig om een cooperatie op te zetten voor ruimtelijke ontwerpers. Daar komt veel bij kijken, missie, visie, moodboard, iconboard, businessplan, algemene voorwaarden, huisregels enz. Alles moet vastgelegd worden. Vandaag is de cooperatie overeenkomst getekend, en we zijn dus vanaf nu officieel van start. We zijn druk bezig met de huisstijl, website, persbericht enz. In september hopen we dit af te hebben. Als kunstenaar ben ik vooral bij de beginfase van een project betrokken. We starten iedere ontwerpopgave met een Kick Start.
Tijdens een Kick Start brainstormen verschillende disciplines over de vraagstelling/opdracht. Door de kruisbestuiving ontstaan er grensoverschrijdende ideeen. In deze Kick Start fase wordt het concept ontwikkeld, vervolgens wordt er een projectteam samengesteld van benodigde disciplines en kan het project gerealiseerd worden.

Onder het kopje IDNA: Ruimtelijk ontwerp vind je verschillende projecten; voor alle projecten kijk dan op onze IDNA website.